Presentatie Grand Canyon

Vrijdag 3 februari heeft Guido van Capelleveen een presentatie gegeven over zijn toch over de Grand Canyon. Er was veel belangstelling voor deze avond. Behalve leden van Njord, waren er ook leden van ANAX aanwezig. Een “volle bak” in het clubhuis! Dat de tocht een echte expeditie is geweest, bleek wel uit het verhaal van Guido. Hij heeft verteld hoe het tot stand is gekomen en wat er allemaal aan vooraf is gegaan aan voorbereidingen alvorens ze met een team van 16 personen te water konden.

Super interessant. Naast de verhalen over al deze voorbereidingen had Guido beelden meegenomen van de tocht zelf en heeft hij een filmpje laten zien die is gemaakt door een van de expeditieleden. Een enorm avontuur met uitdagende beelden!!

Dat dit een interessant verhaal was bleek ook wel uit de grote hoeveelheid vragen die zijn gesteld, de avond vloog voorbij.

Nadien was er voldoende ruimte om onder het genot van een drankje eens bij te praten met elkaar en met onze vaar-collega’s uit Zutphen

Een geslaagde avond!