Open Avond 2021

Elk jaar organiseert de Lochemse kanovereniging een open dag of open avond. Daarnaast worden er inloopavonden gehouden op vrijdagavonden. Deze worden op deze website in de activiteitenkalender aangekondigd. Natuurlijk kunt ook altijd e-mailen info@lkv-njord.nl.

Helaas dit jaar vanwege de corona maatregelen geen open avond. Indien je interesse hebt, kun je contact opnemen. Er kan dan een afspraak gemaakt worden om de locatie te bezichtigen en kennis te maken met wat Njord heeft te bieden.

Vrijdagavond….. mei houden wij een open avond van 19 uur tot 21 uur. (Hoeflingweg 4 Lochem). Op deze open avond heeft u de mogelijkheid zelf eens kano te varen, onze verhalen en ervaringen over het buitenleven en kanovaren te vernemen. We geven u de mogelijkheid een wildwaterkano, toerkano of canadese kano uit te proberen. Onder begeleiding kunt u een stukje op de Berkel varen.  Op de glijgoot geven we demonstraties en kunt u ook zelf eens van de glijgoot af met een WW kano.  Daarnaast geven we u een indruk al onze activiteiten, rustig in de natuur, aan de kust of op het wildere water.  Kanovaren, een activiteit voor zowel volwassenen als kinderen, natuurgenieter dag of avonturier.

Deelname op eigen risico.