Verslag Nieuwjaars receptie 2023

Door de corona maatregelen konden we 2 jaar de nieuwjaars receptie geen doorgang laten vinden. Maar het kon weer. De appelflappen, door Lidy gebakken, werden weer aangevoerd. Met een opkomst van ruim 20 leden was het weer gezellig als vanouds. De mister blub trofee kreeg weer een nieuwe eervolle vermelding. Er waren verschillende kandidaten, maar ditmaal was Yanto de gelukkige. Er kon weer worden bijgepraat onder het genot van een drankje en worden geproost op ’t nieuwe jaar.

Yanto ontvangt de Mr Blub trofee

Net als andere jaren werd de activiteitenkalender gepresenteerd. Tevens de locatie van het Pinksterkamp. Dit jaar Leeuwarden waar we op het terrein van kanovereniging de Hydronauten kamperen en kunnen beschikken over de kantine. Een Pinksterkamp wat weer zeer de moeite waard zal zijn.

Het werd gezellig laat. Vol nieuwe zin kunnen we het nieuwe vaarseizoen weer in. Met mooie kanotochten, kanoweekenden en zelfs kanoweken buiten de grenzen. Dit jaar willen we in het bijzonder gaan kijken naar de toekomst van Njord. Dat wordt een groot onderwerp op onze ALV op 24 februari. De opties over hoe verder te gaan met onze vereniging worden dan gepresenteerd en de aanwezige leden kunnen hun stem hierin laten horen.

Zie https://www.lkv-njord.nl/fotos/nggallery/njord-2023/nieuwjaarsreceptie-2023