Zomercup KV Viking Venlo

Beste Kanoverenigingen uit Nederland en België,

Mijn naam is Ivo Lamers en ik ben een afvaarder (wildwaterkanodicipline) van K.v. Viking Venlo.
Ieder jaar organiseren wij de zogehete Zomercup. Een sprint-marathon/afvaart-klassiek-wedstrijd op de Maas. De opkomst vanuit Duitsland is ieder jaar weer super voor dit evenement. 
De opkomst uit Nederland en België blijft hierbij jammer genoeg ver achter, waardoor ik dit jaar het aanwezigheidsaantal grof omhoog zou willen schoreven.

Voor zover bij mij bekend, ben ik alle kanoverenigingen in Nederland en België afgeweest op zoek naar contactgevens. Mocht de informatie op een verkeerde plaats in de vereniging aankomen, alvast mijn welgemeende excuses. Ik hoop dat het alsnog bij de juiste persoon/personen terecht komt.

Maar wat is de Zomercup nu eigenlijk?
Zoals eerder vermeld, is dit dus een sprint-marathon/afvaart-klassiek-wedstrijd. Deze is voor iedere kanovaarder eigenlijk toegankelijk. Of er nu N1 of 2, K1 of 2, C1 of 2, zeekayak, afvaart of tourboot gevaren wordt, maakt niets uit. Er zijn zelfs ieder jaar slalommers en kanopoloërs die zich een ander type boot nemen om alsnog deel te kunnen nemen.
Kortom, of je nu wedstrijdvaarder bent of voor de gezelligheid kanoot, iedereen is welkom.

Ik zou dan ook graag iedereen, ook namens onze vereniging, binnen alle aangeschreven verenigingen, maar ook gerust daarbuiten, willen oproepen om op 17 augustus een gaatje vrij te houden. Zodat we er dit jaar een geweldige wedstrijd en een gezellig evenement van kunnen maken.

Bijgevoegd bij deze mail zit een kleine uitnodiging met een aantal meer details. Daarnaast zit er een inschrijfbijlage bij, bij deelname deze gewoon retourneren.

Mochten er verder vragen of opmerkingen zijn, zie ik graag een mailtje terug verschijnen.

Mvg.
Ivo Lamers.
K.v. Viking Venlo