Canadezentocht Ems 2013

Canadezentocht 6 en 7 juli  

We gaan weergeven canadezentocht varen, en wel op de Ems. Niet te vervangen huis dus. De tocht bestaat uit twee vaardelen van ongeveer 14 km.  Dat is dus  voor iedereen goed te doen, ook als je niet zo ervaren bent.

We beginnen in Salzbergen, varen naar Emsburen om te overnachten. Onderweg komen we een zelfbedienings-sluis tegen. We overnachten op een kampeerplaats achter een kroeg/ restaurant.

Je kunt ervoor kiezen om te koken of om uit eten te gaan. Het kamperen reken je zelf af.

Vanuit Emsburen varen we naar Hanekenfahr.  Daar hebben we op zaterdagmorgen auto’s neergezet. Wil je mee, heb je zelf geen canadees, neem dan even contact op. Misschien kunnen we wat regelen. Er varen geen kajaks mee! Opgeven bij Bert Roest, roest.1@hccnet.nl  06 510 69 589

Vervoerskosten 4 euro pp