Holibu sept 2012

Holibu sept 2012

Fotoboek op http://www.lkv-njord.nl/fotoboek.php?id=145

Zaterdagochtend 0900 uur vertrek uit Ruurlo met bestemming Silvolde. We halen Robert Leeuwestein op van collega vereniging Achterhoekse Roei- en Kanovereniging Gaanderen http://www.akrv.nl/ die wel eens met ons wil gaan wild water varen. Eerst langs de bakker in Anholt voor de lunch. Ter plekke in Hohenlimburg wacht Christine op ons om de verplichte rugnummers tegen betaling uit te reiken. Wij zoeken het water op en genieten van de staande golf bij de instroom en later onder de brug. Robert en Eric zoeken het eerst onderaan waar Rober tde stroming leert hanteren. Leo neemt hem mee naar boven en Robert vaart als beginneling de baan af en bijna zonder te gaan zwemmen. Maar stromend water kan verradelijk zijn voor wie nog niet automatisch corrigeert. Robert blijkt in de vier uren dat we varen veel te leren maar raakt ook vermoeid van advies en indrukken. Op de terugweg naar huis heb ik dan ook vermoeide oogjes , maar ook slapers op de achterbank. Ja natuurlijk Bart en Tobias moe van al het freestylen op de Lenne.