Open Dag 2011

Open Dag 2011

Op deze zaterdag 16 april 2011 houden we open dag voor belangstellenden en potentiële nieuwe maar ook oud leden. De open dag wordt gehouden op ons terrein aan de Hoeflingweg 4 te Lochem (dat is achter het politiebureau) van 1400-1700 uur. Wilt u wat meer weten van onze sport en activiteiten, dan is dit het moment om uw vragen beantwoord te krijgen. Daarnaast kunt u een proeftochtje maken in een candees of eenpersoons kano. Voor de durfal’s hebben we de glijgoot, waarmee naar keuze van 1 of 3 meter hoogte de Berkel ingedoken kan worden.

Ook wordt informatie verstrekt over de kanoclinics die in de maand mei en juni worden gegeven en waarvoor een open inschrijving bestaat. Zo leert u het kanovaren spelenderwijs en genietend van de mooie lenteavonden. We starten met een watervrij oefening in het zwembad. Meer informatie volgt op de open dag en op deze website na de open dag.