Lenne nov 2010

Lenne november 2010

Op een relaxed moment 0900 vertrokken we uiteindelijk met zijn vieren naar Hohenlimburg. Onderweg het Forstrestaurant nabij Schermbeck bezocht en door naar de WW baan. Daar bleek de waterstand van de Lenne (circa 50 cm hoger dan normaal)  de druk en waterstand in de Lenne te beïnvloeden. Omdat het voor Johan de eerste keer op wildwater was, de baan samen bekeken en uitgelegd waar hij kon onder begeleiding kon varen en waar op te letten. Wij doken met zijn drieën door de golf die vadaag langer was dan normaal waardoor in met mijn Mumba er goed in kon surfen. Fantastisch gewoon. Johan bleek een snelle leerling die het traverseren en de S bocht op het WW1 deel van de baan snel onder de knie kreeg. Natuurlijk mocht hij wel een keer of wat zwemmen, maar dat hoort erbij. Koud was het uiteindelijk niet want Johan klaagde over de hitte. Uiteindelijk hebben we het vier uur volgehouden en na een warme douche weer terug naar huiis waar een goed maaltijd wachtte. Hohenlimburg blijft tot zeker januari 2011 open en dat is goed nieuws.