Succesvolle Doedag 2010

Zaterdag 13 november 2010 schrijven we wanneer een groot aantal Njord leden de handen uit de mouwen komt steken. De kantine van ons botenhuis glanst ons weer toe nu de ramen gezeemd, de vloer gedweild en de stofraggen weggehaald zijn. De koelkast en het servies zijn net als het toilet en douche weer schoongemaakt. Anneke, Gabrielle, Lidy en Jannie kanp gedaan.

Buiten werden de bladeren, die weer in grote getalen waren neergedaald, opgeveegd en gesnoeid. Ook werd het grasveld gemaaid, de braamstruik die iets te veel ruimte opeist met wortel en tak opgeruimd. Hans, Johan, Anne, Remko, Guus, Bart, Henk, Albert en Berend dank daarvoor. Klaas, Thijs en Nicole kwamen nog even poolshoogte nemen. Samen aten we heerlijke soep en een haring om de dag niet te vergeten. 

Ondertussen had Jaap de overtollige asbestplaten netjes in plastic verpakt en afgevoerd. Henk wist ook de steiger vast te prefabriceren zodat die binnenkort vervangen kan worden. Ik ben vast nog dingen vergeten die ook gedaan zijn maar overal tegelijk zijn valt ook niet mee. Er zijn wel klusjes blijven liggen zodat we in de komende weken nog wat extra zaken willen aanpakken. We melden ons nog. Kijk voor de foto’s op http://www.lkv-njord.nl/fotoboek.php?id=64