Verslag Ruurlo Zwembad

Als vanouds voorbereiden op woensdagavond met het ophangen van de slalompoortjes en toeleveren van de glijgoot. Toen was het mooi weer. Op donderdagavond lieten we een vijftigtal kinderen lekker spelevaren in de aangevoerde kano?s. Maar op vrijdagavond, net toen we alles klaar hadden staan om samen met de brandweer Berkelland/Ruurlo de WW baan te gaan laten gebruiken ging het fout. Onweer brak los en we mochten niet te water, wat ook heel verstandig was. Met een dikke honderd schuilende mensen hebben we nog op het verlossend e ?ga je gang maar? gewacht, maar dat mocht niet komen. Jammer daar viel het letterlijk in het water. Teleurstelling bij veel kinderen en ook wel een beetje bij ons. Het was niet anders. Volgend jaar beter.

Het Contact (weekkrant van Ruurlo) berichte hier ook over.

Linkje