Verslag BBQ en landrottendag

Op het laatste moment verschoven maar toch nog redelijk goed bezocht was de BBQ op zaterdag 20 juni. Een BBQ die na de landrottentocht van dit jaar werd gehouden. Een tocht over de Berkel waar veel kancursisten maar voor zover we weten geen landrotten aan mee deden. De start op de Slinge bij de Museum boerderij Lebbenbrugge, waar het waterschap Rijn en IJssel een reconstructie heeft uitgevoerd en een fraaie meanderende beek is ontstaan. Na Beekvliet over de Berkel naar het botenhuis en onderweg sluiten Marlies en kids, alsmede de andere kinderen aan. Kinderen die in de Landrover van Harry/Annelies naar de startplek werden getransporteerd en daarvan zichtbaar genoten. Rond half vijf druppelden de vaarders binnen en daar stonden inmiddels rijk gevulde tafels met vlees en salades klaar. Dank aan Corrie en Rene die me ons hielpen met de logistiek en het klaarmaken van de salades.