De Stad & Ommelandtocht

De Stad & Ommelandtocht: uniek! Een machtig mooie kanokampeertocht van een volle vakantieweek! Een afwisselende trektocht door provincie en stad Groningen over maren, meren, diepen en stadsgrachten, waarbij grote kanalen zoveel mogelijk worden gemeden. Geniet van ruimte en rust, geniet van een rondje Groningen (zie menu: Touristische Informatie voor algemene informatie en informatie over de campings).

Elke vaardag kun je kiezen uit drie routes en je bepaalt dus ook zelf je totaalafstand over de week. Alle kortste trajecten tellen samen ? 120 km. en alle langste ? 235 km. Je krijgt een handzaam tochtboekje met duidelijke vaaraanwijzingen, vaarkaartjes en toeristische informatie, die je ook aan wal nog door stad en ommeland loodst.

Wanneer en waar?
De trektocht begint en eindigt in Winsum. De tocht begint altijd op de 1ste zondag in augustus en duurt t/m de volgende zondag. Dit jaar is dat dus van zondag 2 augustus t/m zondag 9 augustus.

Kosten
Voor leden van de NKB, de TKBN of PEDDELPRAAT: ? 85,00.
Anders: ? 110,00. Toeslag voor bagagetransport: ? 25,00.
Kinderen tot 4 jaar ? 20,00 en van 4 t/m 11 jaar ? 40,00 + gratis bagagetransport.

Voor meer informatie en aanmelding kunt u surfen naar de website http://www.s-en-o.dds.nl/nl/tochtbeschrijving.html