Activiteiten Zwembad Vorden 2009

In de maanden juli en augustus zijn er weer een aantal zondagen waarop er in het zwembad in Vorden kan worden geoefend. We maken dan twee uur gebruik van het zwembad en in het eerste uur ligt de aandacht bij oefenen in technieken. Daarbij ligt het accent op wildwater technieken. Dit staat onder leiding van ??n instructeur. Eerst wordt er in de groep geoefend. Daarna kan ieder voor zichzelf oefenen en kan gebruik worden gemaakt van individuele begeleiding, als er voldoende begeleiders zijn. Het tweede uur kan men deelnemen aan het kanopolo. Natuurlijk is het niet verplicht om steeds met een kano bezig te zijn. Er kan ook gewoon gezwommen of in het water gespeeld worden. Daarbij zijn de ouders wel zelf verantwoordelijk voor het toezicht op hun kinderen. Kinderen zonder zwemdiploma mogen niet in het diepe bad. Wanneer er zich onvoldoende personen hebben opgegeven, wordt de activiteit geannuleerd.
Verdere informatie

Kosten: 2,39 euro p.p.
Tijdstip 10 tot 12 uur, bij warm weer van 9 tot 11 uur.
Locatie: zwembad Den Dennen in Vorden (achteringang)
Opgave bij Henk Groeneveld. 0575 528157 of Henk@lkv-njord.nl
Data 12 juli; 19 juli; 9 aug(?); 23 aug: 30 aug.