Landrottendag met BBQ

Landrottentocht + barbecue op langste dag 20 juni 2009
Traditioneel hebben we op de langste dag een kanotocht die eindigt op het botenhuis aan de Hoeflingweg te Lochem. We varen deze dag naar keuze een traject van 11 km over Groenlose Slinge en Berkel. Mensen die dit te veel vinden kunnen halverwege instappen bij de stuwweg (verdeelwerk Berkel/Slinge. Dan is het nog maar 8 km varen. We eindigen rond 16:30 uur op het Botenhuis, waar op het gazon (hopelijk in de stralende zon, en anders in onze grote partytent, we samen de BBQ kunnen genieten. Als Rene Meulenbeek weer zo’n geweldige BBQ maakt als vorig jaar dan wordt het weer genieten. De kosten voor de BBQ bedragen 8 euro pp (drankjes reken je zelf af) en kinderen t/m 12 jaar betalen 4 euro pp. Neem zelf bord mok en bestek en stoelen mee.
 
Opgeven:               uiterlijk woensdag 17 juni Eric van Capelleveen op eca@tg.nl of 0573 454132
Kosten BBQ          8 euro pp (kinderen t/m jaar 4 euro pp)
Kosten tocht         1 euro pp
Datum                    Zaterdag 20 juni
Tijd vaartocht       verzamelen  1300 Botenhuis (circa 2 a 2,5 uur varen) geschikt voorbeginners/landrotten
Tijd BBQ                vanaf 16:30
Meenemen            Stoelen, bord, mok/glas en bestek
 
Jaarlijks varen de landrotten minimaal één tocht. Naar keuze wordt de C11 Njordees hiervoor ingezet of kan in de eigen kano/Canadees gevaren worden.

Hieronder kunnen we gezellig BBQ-en

Lebbenbrugge startpunt Landrottentocht