Slutingstocht 2008

Met de Sluitingstocht, altijd op de eerste zondag van november, wordt de vaarkalender van de toercommissie afgesloten. Na afloop van de tocht wordt er met de deelnemers een hapje gegeten in het botenhuis. Wie er dit jaar voor ons gaat koken blijft nog een verrassing, wat hij gaat koken is zelfs voor ons als toercommissie onbekend.
Dit jaar starten we net zoals vorig jaar bij de stuw in Warnsveld. Hierdoor is de tocht ook goed te doen voor de jeugd, canadeesvaarder en de beginnende kanovaarder. Omdat het begin november schitterend weer kan zijn, maar ook koud en guur, moet je op alles zijn voorbereid. Zorg voor genoeg warme kleding/ regenkleding en neem voldoende eten en warm drinken mee (geen alcohol) Het dragen van een zwemvest is sterk aan te bevelen. Er zitten vier overdragingen in dit stuk Berkel. Wij pauzeren in ieder geval twee keer.

Tochtgegevens.

Datum: zondag 2 november.
Boten laden: 10.00 uur.
Vaar afstand: 15 km.
Vervoerskosten: € 1,00
Vaarpunten: 25 punten
Vaarleiding: Lidy Groeneveld en Leo Lucas.
Aanmelden: Graag telefonisch voor 26 oktober bij Lidy, 0575-528157
(let op dit is wat vroeger dan gangbaar!)