Sault Brenaz 2008

Hierbij een vooraankondiging en verzoek tot inschrijven op deze week in Frankrijk. Dit jaar niet alleen wild water varen op de baan van Eaux Vives maar ook kanotochten op de zijarmen van de Rh?ne en Ain.
Aangezien we met een flinke club zijn dit jaar is reserveren echt noodzakelijk anders is er geen plek meer op de camping. En dat maakt deze stek juist zo leuk, Direct vanuit je tent de baan/water op.

Sault Brenaz ligt op ongeveer 880 km rijden van Lochem (circa 9 reisuren) aan de rivier de Rh?ne, Nabij een stuw- en sluizen complex is een heus wildwaterpark aangelegd. Ideaal om het wildwater varen te leren. Maar de omgeving leent zich ook voor uitstapjes en het varen met de vlakwaterkano op de Ain en Rh?ne.

We reizen op eigen gelegenheid naar Sault Brenaz. Een routebeschrijving wordt uiteraard verstrekt. De kosten van de camping volwassene/kind en het gebruik van de baan bedragen respectievelijk ? 4.70 / ? 2.90 en ? 3.20 per persoon/dag. Je kunt dat nalezen op [url]http://www.espaceeauvive.fr/[/url]. We reserveren als vereniging. Zo ver ik weet zijn we met circa 20 personen dit jaar.
Het is denkbaar dat deelnemers op afwijkende momenten aansluiten respectievelijk ons weer verlaten. Geef daarom aub zsm dat tijdvenster aan ons door.

Gezien de aard van de deelnemers zullen we voor de beginners ook les geven in het varen op wild water. De baan bevat daarvoor ook stukken WW1 en WW2 waar het leren geen stress geeft. Uiteraard moet je wel een goed passende wetsuite, zwemvest en kanoschoentjes aan en een helm op. Het dragen van een anorak respectievelijk thermokleding is aan te bevelen. Als het weer meewerkt is het 26 graden maar is natuurlijk nog wel vroeg in het seizoen.
Aanmelden voor 8 maart bij Eric van Capelleveen eca@tg.nl

1. De wildwaterbaan en camping
2. Gezellig na het varen aan een Frans diner
3. 2006 Rene Meulenbeek slalomt er op los