HISWA Watersportbeurs

Beste bestuursleden (bestemd voor alle leden),

De HISWA, de grootste watersportbeurs van de Benelux, vindt van 4 t/m 9 maart plaats in de Amsterdam RAI. De Nederlandse Kano Bond zorgt in samenwerking met het Watersportverbond, De Nederlandse Waterski en Wakeboard Bond, de Koninklijk Nederlandse Roeibond en de Commissie Watersport Opleidingen voor een dynamisch activiteitenprogramma, waaronder verschillende wedstrijden, demonstraties en clinics, welke vooral plaats zullen vinden rondom de Water Fun Zone.

[b]Lessen en clinics bij de Water Fun Zone[/b]

De Water Fun Zone bestaat uit een bassin van 50 x15 meter en is voorzien van grote windturbines en een kabelbaan. Hier worden diverse lessen en clinics gegeven op het gebeid van kano?n en kanopolo waterskien, wakeboarden, (wind)surfen, en zeilen.
Daarnaast worden er leuke wedstrijden georganiseerd, zoals bungy kano?n, bungy roeien en zeilen met radiografische bootjes. Ook zijn er verschillende demonstraties te bewonderen. Bovendien tonen Nationale ?n Internationale kampioenen hun kunnen aan het publiek.

[b]Virtual Experience[/b]

Nieuw dit jaar is de HISWA Virtual Experience waar spectaculaire simulatoren opgesteld zijn zodat men onder meer virtueel kan zeilen, surfen, kano?n en wakeboarden.

Voor de bezoekers met een sportpas hebben wij een interessante korting kunnen regelen: Indien zij vooraf via www.nkb.nl de toegangskaartjes kopen ontvangen zij ? 4,- korting. Op vertoon van de sportpas en geldige legitimatie aan de kassa hebben zij recht op ? 2,- korting. Daarnaast is de HISWA dit jaar gratis toegankelijk voor jongeren t/m 16 jaar. Om hier wat meer ruchtbaarheid aan te geven verzoeken wij u bijgevoegde flyer rond te delen binnen uw vereniging.

Hopelijk zien we veel (jonge) watersporters terug op de HISWA in de RAI in Amsterdam.

Met vriendelijke groeten,

Bejanca van Grootheest
Secretariaat
Nederlandse Kano Bond
(T) 030 751 3750 (ma-do van 9.00 – 15.00 uur)
(F) 030 656 4783