Sluitingstocht 2007

Zondag 5 november werd de laatste tocht van de toerkalender gevaren op de Berkel vanaf de stuw bij Warnsveld tot bij ons botenhuis. Er deden 13 leden aan mee, waaronder veel kinderen, die allemaal zelf hebben gevaren. De sleeplijnen waren niet nodig. Fantastisch, jongens!
Na afloop hebben we in het botenhuis nog wat nagepraat, maar vooral genoten van een voortreffelijke maaltijd verzorgd door Inge.

Gelukkig was het startpunt in de buurt, want er moest bij de Familie Tieleman thuis nog even een peddel opgehaald worden. Daarna zijn we naar het eerste overdraagpunt bij het spoor gevaren, en hebben een kwartier uitgerust. Eigenlijk was dit het ritme dat we gedurende de hele tocht hebben gebruikt: varen tot een overdraagpunt en dan een kwartier rust.
Tijdens de rust werd er gegeten, gedronken en gedold om warm te blijven!
Bij de stuw voor Almen trakteerde Berend ons op zelfgedraaide gehaktballetjes, die hij de nacht voor de tocht gemaakt had. Een heerlijke verrassing!
Na de ??n na laatste begon de energie bij sommige jongelingen wat op te raken, maar gelukkig konden ze ? de stal? al ruiken.
Nadat de kano?s waren schoon gemaakt konden de kinderen nog spelen bij het botenhuis en na het eten werd er nog een film vertoond.
Al met al een lange, maar geslaagde dag.