De Sluitingstocht 2007

Zondag 4 november varen we de laatste tocht van het vaarseizoen. We varen vanaf Warnsveld over de Berkel naar het botenhuis toe.
De weersomstandigheden zijn vaak wisselend in deze tijd van het jaar en de lucht~ en watertemperatuur is laag. We adviseren de deelnemers voldoende warme en droge kleren mee te nemen en we stellen zwemvesten verplicht. Heb je geen zwemvest dan heeft de vereniging ze wel te leen.
Het vaartempo van de tocht wordt aangepast aan de deelnemers, dus iedereen kan meevaren in kajak of canadees . Bij voldoende belangstelling kan ??k de Njordees worden ingezet. Op deze tocht moeten de boten een paar keer worden overdragen en daarbij helpen we elkaar.
We hebben ruim de tijd om de afstand naar het botenhuis af te leggen. Het spreekt voor zich dat we bij extreem koud weer wel in beweging moeten blijven en de pauzes dan wat korter zullen zijn.
Bij het botenhuis wordt het vaarseizoen afgesloten met een gezamenlijke maaltijd, die verzorgd wordt door de kantinecommissie. Voor de gezelligheid mogen leden die niet meegevaren hebben ??k mee eten. De kosten worden later afgerekend.

NB. Elk jaar zijn er ook leden die per auto of op de fiets de tocht volgen. Vaarders en niet-vaarders treffen elkaar dan bij de overstapplaatsen.

[b]Tochtgegevens[/b]
datum: zondag 4 november 2007
boten laden: 10.00 uur
thuiskomst: ca. 17.00 uur
vaarafstand: 13 km.
vaarpunten: 25 punten
vervoerskosten: –
vaarleiding: Leo Lucas
aanmelden: let op: i.v.m. het eten na afloop van de tocht moet ieder de sluitingdatum voor de opgave in acht nemen.
Je moet je v??r donderdag 1 november bij Leo, 0573-441888 of lintcas [@] hetnet.nl, opgeven.
Voor meer informatie kunt u ook bij Leo terecht.