WW Bovenslinge/Lippe

Nog laat in het seizoen, maar met een wetsuite nog goed te doen. We hopen op voldoende water in de Bovenslinge en gaan afhankelijk van de waterstand/afvoer naar de Bovenslinge nabij Winsterwijk of Borculo. Mocht dat niet gaan lukken dan wijken we uit naar de Lippe nabij Dorsten, waar een heuse slalombaan in de rivier de Lippe ligt. Dorsten ligt aan de noordkant van het Ruhrgebiet en is 1 uur rijden van Lochem. Vooral de Bovenslinge is heel geschikt voor beginners; ervaring is niet vereist. De Lippe vraagt afhankelijk van de waterstand/waterafvoer wel enige ervaring. Twijfel je, bel even.

Kosten ? 4,00 pp
Vertrek 09:00 uur botenhuis Lochem (ca 14:00/15:00 terug)
Vaarleider Eric van Capelleveen 0653-260109
Vereisten Wetsuite, zwemvest, helm, droge kleding
Slim om thermosfles warm water mee te nemen en soep/koffie en wat energierijk voedsel
Aanmelden Uiterlijk vrijdagavond 9 november