Korte Berkeltocht 2007

Verslag van de tocht van Zutphen naar Almen op zondag 8 juli ?07

Om half 10 verzamelden we bij het botenhuis. Daar hebben we de kano?s op de botenwagen geladen. Daarna vertrokken we naar Almen waar Lidy haar auto heeft achtergelaten. Toen naar Zutphen door gereden. Daar de kano?s in heel erg vies water gelaten. In Zutphen zelf moesten we onder een aantal bruggetjes door waarvan eentje zelfs automatische verlichting had. Bij de eerste kanostoep hebben we een lunch-stop gehouden. Het was prachtig weer. Toen verder gekanood en bij de volgende kanostoep een hele korte drinkpauze gehouden. Maar toen we in het water wilden was het niet echt normaal water. Het was een soort zeer stevige salade. Eentje was er half omgeslagen (Juul). Eenmaal terug in Almen zijn de chauffeurs met Lidy?s auto de andere auto?s in Zutphen gaan halen. In de tussen tijd hebben er twee gezwommen (Freya & Nicole). Daarna zijn we met de kano?s terug gegaan naar het botenhuis. Daar de kano?s weer teruggelegd op hun plek.

Ik vond het een gezellige dag met gelukkig mooi weer.