Landrottentocht 3 Jun 2007.

Op de re?nie in 2005 is er al over gesproken. We gaan nog een keer met z?n allen varen. Met z?n allen, bedoelen we ook de leden uit het verleden(met respect). Maar ja, dat moet wel georganiseerd worden. Omdat er vanuit die doelgroep niet veel gebeurde, heeft het bestuur of toercommissie, de bal opgepakt en werd er een landrottentocht georganiseerd. Ook alle andere leden van de vereniging, inclusief de cursisten mochten deelnemen.

Op 3 juni werden we om 13.00 uur verwacht bij het botenhuis. Er stonden al twee mooie partytenten, voor als het misschien wat minder zou worden, want bij terugkomst zouden we met z?n allen gaan barbecuen. Nu allemaal de boten. We waren benieuwd of er voor iedereen een boot zou zijn, want de leden bleven komen. Voor de zekerheid was de C-7 ook al klaargelegd en die heeft dan ook meegevaren. Sommige leden hadden wel 2 jaar niet gevaren, maar het schijnt bij kanovaren net zo als bij fietsen te zijn, als je het eenmaal kent verleer je het niet. Het ging ons tenminste allemaal goed af, alleen het in- en uitstappen ging bij ondergetekende niet zo goed, maar dat vroeger ook al een probleem.

Diverse leden maakten onderweg foto?s, o.a. Bertus, die in de C-7 zat. Jaap leek dat ook een leuk idee en volgde Bertus? voorbeeld en ging ook staan om alles voor het nageslacht vast te leggen. Maar helaas, daar ging z?n mobieltje en nu kunnen de vissen bellen en foto?s maken. Als je binnenkort nog eens een ringtoon hoort onder je boot, dan weet je dat dat de ringtoon van Jaaps mobieltje is. Heel jammer, ?k was erg benieuwd naar de foto?s.

Bij de 1e stuw werd alles overgedragen en zijn we doorgevaren tot aan de koepeltje van Staring. Hier hebben we lekker in de wei gezeten, wat we trouwens wel eerst even aan de eigenaar van het land hadden moeten vragen, dit kwam de boerin ons even vertellen. (De volgende dag is er een bos bloemen bezorgd met onze excuses). Nadat we een hartig hapje van Hannie hadden gekregen, ze was er zelf jammer genoeg niet bij, zijn we aan de terugtocht begonnen.

Bij aankomst bij het botenhuis, stond er een geweldige barbecue klaar en hebben we heerlijk samen gegeten. Ook de leden, die naar Scheveningen waren geweest waren op tijd terug en konden gezellig meedoen.

Vanaf deze plaats wil ik alle mensen, die dit alles verzorgd hebben, heel hartelijk dank zeggen. Het was een smakelijk einde van een hele gezellige middag.