36ste tochten der Netvallei

[b]EVEN VOORSTELLEN:[/b]

Sinds jaren organiseren wij onze toch-ten door de vallei van de kleine Nete. Een vallei die een prachtige natuur en zuiver water garandeert. Zowel wandelaars, fietsers en natuurlijk ook kajakvaarders worden door haar charmes aangesproken.
Niet voor niets heeft het Vlaamse Ge-west de vallei van de Kleine Nete uit-geroepen tot een landschappelijk voorbeeld, voor al de waterlopen van het Vlaamse land.
Het is onze bedoeling U ter vergasten op een kano of kajaktocht die door natuurreservaten, en geklasseerde landschappen loopt, door bossen,langs velden en weiden, langs een pretpark , historische gebouwen en monumenten, maar vooral U een weekend te laten genieten van de schoonheid van de Kempen.

[b]VERBLIJFSMOGELIJKHEDEN[/b]

Gedurende het ganse weekend zal de Kastelse Kajak Klub, in de buurt van het clubhuis, voor een weide zorgen waarop gratis gekampeerd kan worden. Mensen die langer in Kasterlee wensen te verblijven kunnen eventueel terecht op camping ?de Putten? of in een van de talrijke hotels in onze gemeente

De deelname aan de tochten is gratis. Om statistische redenen vragen we echter toch om in te schrijven. Logboekjes kunnen eveneens afge-stempeld worden.

[b]INLICHTINGEN EN INSCHRIJVINGEN:[/b]

JAN LEYSEN
Retiebaan, 55
2460 KASTERLEE
0496/34 01 31 (liefst na 18 u)
E-mail : info@ kastelsekayakklub.be

Kastelse Kayak Klub
Houtum 23a
2460 Kasterlee
014/852443 (enkel vrijdag na 20.00u)
Website: [url]www.kastelsekayakklub.be[/url]

[b]PROGRAMMA[/b]

Vrijdag 3 augustus
Vanaf 16 uur kunt U bij ons terecht.
Kom die avond gerust samen met ons een pintje drinken in ons clublokaal, u wordt er verwacht.
De gezelligheid is verzekerd.

[b]Zaterdag 4 augustus:
KASTERLEE – GROBBENDONK[/b]

Inschrijvingen vanaf 8 uur 30.
Om 9uur 30 worden de auto?s naar het eindpunt gebracht. Wij zorgen ervoor dat de chauffeurs terug in Kasterlee geraken. Rond 10 uur 15 zal de laatste colonne uit Kasterlee vertrekken
Om 11 uur varen we dan naar Grobbendonk, een tocht van ongeveer 20 km.
Onderweg is een picknick -stop voorzien aan de stuw te Herentals.
In ?de HUT?, kunnen we eventueel terecht voor een snack of een drankje, waarna we onze tocht voortzetten.

Op het terrein van de K.K.K., vanaf 16 uur 30, voorzien wij voor U een barbecue met ruime keuze van vlees en groenten. Alles aan prijzen die zeker ?democratisch? genoemd kunnen worden.

[b]Zondag 5 augustus :
KASTERLEE ? RETIE – KASTERLEE[/b]

Omstreeks 11 uur vertrekken we voor onze tweede dagtocht Deze dag varen we van de K.K.K. tot aan de watermolen van Retie en terug, een tochtje van een 15-tal kilometers
Aan de watermolen van Retie kunnen we stoppen voor een picknick en als we terug zijn kunnen we weerom aan schuiven aan de barbecue.
Rond 16 uur 30 sluiten we dan het weekend af met een korte toespraak.