Kanovaren Zwembad Vorden (1)

Ook dit jaar gaan we weer een aantal zondagen in de zomermaanden naar het zwembad ?In de Dennen? in Vorden ( http://www.zwembad-indedennen.nl/ ). Dit doen voor het derde jaar. Het ondiepe deel van het zwembad is zeer geschikt om kanotechnieken te oefenen en in het diepe bad kan er weer worden gekanopolood. De ervaringen zijn dat het gezellig en relaxed is, ook omdat we voldoende tijd hebben. De watertemperatuur is aangenaam. Zwemmen is toegestaan, maar we verwachten van de kinderen vanaf acht jaar dat ze ook een tijdje met een kanoactiviteit meedoen. We doen ca. 45 minuten aan kanopolo en het is wel leuk als er een aardig groepje aan meedoet. Het oefenen met technieken is naar eigen keuze. Meestal zijn er wel enkele ervaren Njord leden die bij het oefenen ondersteuning kunnen bieden.

De data zijn: 15 ? 22 ? 29 juli – 5 augustus – 2 september
Tijdstip: 10.00 uur tot 12.00 uur.
Als het warm weer is opent het zwembad vroeger en zijn wij er van 9.00 uur tot 11.00 uur.
Omdat we entree betalen, kun je na het kano?n blijven om nog te zwemmen.
Kosten: ? 2,- per keer per persoon, kinderen onder de 7 jaar waarschijnlijk gratis.
Mogelijk komt er nog een extra zondag in augustus bij. Het hangt er van af of er begeleiding is.

Opgave: niet verplicht, wel heel prettig. Bij wie, wordt in de herinneringsmail aangegeven.