Hohenlimburg 17 juni 2007

Op Zondag 17 juni willen we afreizen naar de WW baan in Hohenlimburg nabij Hagen/Dortmundt. Twee uurtjes rijden vanaf Lochem, ligt daar een fraaie ca 300 meter langen WW baan in de Lenne. Deze baan heeft de klasse I, II en III en nodigt uit om te oefenen in traverseren, S bochtje varen, manoevreren rond verblokkingen. De baan ligt midden in de Stad Hohenlimburg, zodat een terrasje na het varen ook zeer denkbeeldig is. Mochten de waterstanden heel beroerd zijn, dan rest ons twee alternatieven. We kunnen naar de Erft toe of proberen in de wals tussen Pannerdskanaal en Waal te gaan varen. Daar vinden op dat moment de Waalclinics plaats. Enfin de tijd zal het leren.

Vaarleider : Eric van Capelleveen 0653.260109 ? ECA@TG.NL
Kosten : bijdrage vervallen
Materiaal : Wetsuite, zwenvest, helm verplicht
Moeilijkheidsgraad : Gevorderde beginners (Hohenlimburg)
: Beginners (Erft) Gevorderden (Waal)
Vertrek : 07:00 uur laden boten ; circa 17:00 terug
Opgave : 0653.260109 ? ECA@TG.NL graag uiterlijk vrijdagavond 15 juni