Erft & Zoetermeer

Dit weekend waren er wel heel veel activiteiten voor de NJORD leden en dan moet je gaan kiezen. Uiteindelijk bleek Guus van den Berg wel heel graag te gaan WW varen. Hij had door een kapotte auto op 1 april (we twijfelen wel een beetje of hij toen niet gewoon warm naast Marlies in zijn bed lag) de Lippe gemist en wilde die ervaring inhalen. Maar met twee deelnemers wordt dat wel een dure grap. En omdat Eric en Leo opgelijnd stonden om op 15 april weer in Zoetermeer op de DWD baan te gaan varen en de Survival Bathmen ook op 15 april plaatsvond houden we de Erft nog even in de portefeuille.

In Zoetermeer slaagden Leo en Eric er in, om toch redelijk beheerst 2/3 van de 300 meter lange baan in de boot af te leggen. De instructie die ze van NKB instructeur Eric hadden gekregen in de uitstroom van de baan, wierp, samen met de instructie ?hoe het water te lezen?, zijn vruchten af. En wat een fantastische dag was het op die zondag 15 april. 28 a 29 graden zijn hoogzomerse temperaturen. We waanden ons in het zuiden van Frankrijk. De try-outs van de NKB krijgen een vervolg want de wachtlijsten zijn groot. We kunnen het de WW-3 vaarders in onze vereniging echt aanbevelen. Dit mag je niet missen. Zie ook [url]www.nkb.nl[/url] en [url]www.dutchwaterdreams.com[/url].