Kanopolo-eskimoteren de Beemd 4-2007

5 zondagen wildwatertechnieken trainen in zwembad de Beemd.

De PWBZ had dit jaar de beschikbaarheid van het zwembad uitgebreid naar anderhalf uur, waardoor er zowel tijd was om zowel te trainen als om te waterpoloën. De trainingsresultaten mogen er zijn! Lukte het de eerste sessie iedereen vooral om om te gaan, op de laatste sessie kwamen Andre, Guus, Gabrielle, Berend, Jan, Marlies en Yvonne allemaal ‘rond’. De een fluitend, de ander pruttelend; maar rondkomen is iedereen gelukt ! De eerste stap is gezet en dat is onze complimenten waard.

Heo nu verder ? Is er nog leven na dit succes ? In het zwembad ging alles met voorbedachten rade. De volgende stap wordt het koude water, en omgaan op het – voor jou uiteraard- meest ongelegen moment. De  zogenaamde koudwaterrol.

Kijk naar het PWBZ programma, want er zijn genoeg activiteiten om nu te gaan ‘buiten spelen’.En erger dan een stukje zwemmen zal het niet zijn.

Dus schroom niet, en geef je op om mee te gaan, eerst bijvoorbeeld het koude water van de Erft of de vistrappen bij Winterswijk. En daarna ? De mei vakantie naar Frankrijk ? Want nadat je hebt laten zien dat je rond kunt komen in de Beemd, ligt de hele wereld voor je open.