Schipbeek survival 2007

Jeugd dag 15 April 2007Dit jaar geen jeugd weekend maar een jeugd dag. Op 15 April stappen we eens niet in de kano om op het water te gaan varen maar doen we onze sport kleren met een paar oude gympen aan en gaan we mee doen met de jeugd survival op en rond de Schipbeek in Bathmen. De jeugd vanaf 8 t/m 15 jaar kan hieraan mee doen. Er wordt tijdens een 4 km. lang traject geklommen en geklauterd, gestept, met een autoband door het water geploeterd, onder begeleiding met politie geweer geschoten, met een handboog pijlen geschoten en nog veel meer. (zie ook [url=http://www.schipbeeksurvival.nl/]www.schipbeeksurvival.nl[/url]) Enkele ouders zullen mee lopen en de kinderen kunnen nog wel toeschouwers gebruiken die hen aanmoedigen. Je kunt een groot gedeelte van het traject volgen met de fiets of lopend op het fiets/wandelpad dat langs de Schipbeek ligt. Daarna sluiten we de dag af met gezamenlijk wat te eten bij het clubgebouw, hier mogen alle jeugdleden aan mee doen.Alle jeugd leden hebben al een mail gehad waarin ze uitgenodigd werden om mee te doen. Tot nu toe hebben zich al 10 kinderen opgegeven. Wil je nog mee doen dan kun je nog proberen je op te geven maar er bestaat een kans dat het al vol is want er is een beperkt aantal plaatsen, dus wacht niet te lang. Kosten om met de jeugdsurvival mee te doen zijn ? 5,00. Er zal begin van de middag gestart worden, de kinderen die zich op hebben gegeven krijgen nog bericht hoe het een en ander geregeld is.Wil je alleen komen eten laat dit dan ook even weten. (kosten hiervoor nog niet bekend maar zal niet veel zijn)We hopen dat het een leuke dag wordt. Lidy Groeneveld Tel. nr. 0575-528157