Open Dag 2007

Op Zaterdag 28 april van 10:00-16:00 zal de Open dag van LKV-Njord plaatsvinden in en achter ons botenhuis aan de Hoeflingweg 4 in Lochem. Koninginnedag valt namelijk in de meivakantie en dan zijn heel wat Njord leden en potentieel belangstellenden weg.

 

Op deze OPEN DAG zullen we belangstellenden in de gelegenheid stellen een stukje te varen, terwijl we zelf ook demonstratie kanopolo, eskimoteren, en glijgoot zullen geven.

 

We zijn voornemens belangstellenden via de plaatselijke media te interesseren om langs te komen, terwijl we ook in andere plaatsen dan Lochem, zoals Borculo, Vorden, Ruurlo, Laren, Markelo en Goor via affiches in sportwinkels, sporthallen, stations, cafe’s klanten willen trekken. Ook Schooljeugd willen we interesseren en dat via affiches en flyers die op de scholen komen te liggen. We organiseren de “Glij em er in” wedstrijden voor scholieren. Wie komt als snelste van oever naar oever wanneer je start boven aan de glijgoot.

 

Natuurlijk zoeken we ook hulp bij het organiseren, het distribueren van de affiches en het begeleiden tijdens deze open dag. Aanmelden kan bij Hans Maarse 0573-253243 of  jhm-maarse [@] hetnet.nl.