Sault Brenaz 2007

[b]Sault Brenaz (F) meivakantie[/b] Vorig jaar hebben we genoten op deze ?voor ieder wat wils? baan, waar je met je tent op 50 meter van de WW baan kampeert. Vorig jaar hadden we 25-28 graden en een zonnetje, wat wil je nog meer in Frankrijk nabij Lyon. Als je het WW varen onder de knie wil krijgen is dit je kans. Heb je een dag geen zin, dan ga je de bergen in met een mountainbike of statten in het op 60 km gelegen oude Lyon. Om de heen- en terugreis in te korten willen we net als vorig jaar de Kyll in de Eifel nabij Bitburg gaan varen. Je kunt daar met de trein terug en hoeft niet perse met auto?s te rijden. Dit jaar staat een stukje met veel bochten en verblokkingen op het programma. Heet WW2 te zijn als er genoeg water is. We overnachten dan lekker in de jeugdherberg van Bitburg. Vorig jaar namen Guus en Marlies alleen deel aan dit stuk van de trip en zeg nu zelf, waarom jij niet? Volgende dag door naar Sault Brenaz, Isle de la Serre, waar je dan om 14:00 bent; Kun je lekker varen en tent op zetten. Dan volgen drie dagen WW plezier, lekker uitslapen, zonnen, zwemmen, vissen, barberknoeien en s?avonds een kampvuurtje. Kijk maar eens op [url=http://www.espaceeauvive.fr/location-canoe-kayak-materiel-lecon-cours.htm]http://www.espaceeauvive.fr/location-canoe-kayak-materiel-lecon-cours.htm[/url] Vrijdag gaan we weer op reis. We denken nu aan de Loue of de Doubs die beiden zo?n 200 km noordelijker aan de rand van Zwitserland liggen. Die bevaren we dan op vrijdag en reizen zaterdags weer terug naar Nederland. Enfin dat moeten we nog uitzoeken. Aanmelden bij Eric van Capelleveen uiterlijk op 31 maart.Kosten : ca ? 45.00 per persoon voor de vervoerskosten; Daarbij komen kosten voor proviand, camping /jeugdherberg en gebruik van de WW baan (? 3,00 pppd) Ervaring is niet vereist omdat de baan WW1/2-WW3/4 passages kent; Voor ieder wat wils; Een wetsuite, helm en zwemvest wel. Beschikbaar in het botenhuis. .De reistijd naar Sault Brenaz is circa 10 uur. Vertrek : zondag 29 april ca 7:00 Lochem Retour : zaterdag 5 mei ca 19:00 a 21:00 uur Telefoon 0653.260109 of [url=mailto:ECA@TG.NL]ECA [@] TG.NL[/url]