Tryout Wildwaterbaan DWD geslaagd

Na een geslaagde Try-out van de wildwaterbaan kunnen we uitkijken naar het openingsweekend dat van 20 t/m 22 oktober aanstaande plaatsvindt!

Bij de Tryout waren meer 250 genodigden aanwezig om de unieke ervaring van de baan mee te beleven. Er was een tent met alle onder constructie activiteiten die binnenkort gaan plaastvinden en er werden broodjes en soep uitgedeeld. Na ontvangst kon men zich in Aquapark Het Keerpunt omkleden en was men gereed om het wilde water te trotseren.

Na wat oefenrondjes op het stille water begaf men zich naar de start van de baan. De vele enthousiaste reacties van de eerste groep die van de baan ging rondklonken konden de overige deelnemers niet wachten om ook in de rafs te stappen. De Try-out werd afgesloten met een gezellige borrel. Een dag om nooit te vergeten!

Openingsweekend Wildwaterbaan

De voorbereidingen lopen voorspoedig en we kunnen dus al uitkijken naar het openingsweekend dat van 20 t/m 22 oktober aanstaande plaatsvindt! Dit unieke moment willen we niet onopvallend voorbij laten gaan en hebben dan ook een spetterend programma gepland. Een weekend om niet te missen!
Vrijdag 20 oktober staat in het teken van de eerste officile wedstrijd op de wildwaterbaan van DWD. Van 10:00 uur s ochtends tot 18:00 uur s avonds worden de voorrondes van het NK Kano Slalom en het NK Kano Freestyle gehouden. Tussen de wedstrijden door is er genoeg te doen. Er wordt een wedstrijd gehouden met bekende Nederlanders. Er worden demos gegeven van alle sporten die bij DWD te beoefenen zijn, er is een speciaal Kidz en Teens Island waar de jeugd zich kan vermaken en er zijn diverse standjes met heerlijke gerechten en leuke producten. Deze dag wordt door radiozender Caz! afgesloten met een spetterende party.700 mensen kunnen deze eerste dag swingend afsluiten onder begeleiding van bekende DJs.
Zaterdag 21 oktober is de dag van de Grand Opening! Deze dag staat van 10:00 uur s ochtends tot 18:00 uur s avonds in het teken van de finales van het NK Kano Slalom en het NK Kano Freestyle. Rond het middaguur is er een spectaculaire opening en een VIP lunch voor alle mensen die geholpen hebben dit enorme project te doen slagen. Gedurende de dag worden er op diverse momenten spectaculaire demos gehouden van alle sporten die je bij DWD kunt beoefenen. Speciaal voor de jeugd is er het Kidz en Teens Island en over het hele terrein zijn diverse standjes met heerlijke gerechten en leuke producten te vinden. Als afsluiting heeft DWD een primeur! De dag wordt namelijk afgesloten met een exclusief concert van Blf! Blf, die als geen ander een sterke band heeft met het Nederlandse water, zorgt voor een spectaculair optreden op het buitenterrein van DWD. Wil jij bij dit unieke optreden aanwezig zijn? Koop dan vanaf vanavond kaarten via www.ticketservice.nl!
De laatste dag van het openingsweekend krijgt internationale allure. Op zondag 22 oktober vindt namelijk de eerste editie van het Dutch Open Canoe Slalom plaats! Tijdens dit landeninvitatie toernooi zullen 100 deelnemers uit 15 landen tegen elkaar strijden. Onder andere Canada, China, Thailand, Frankrijk, Duitsland, Engeland, Zwitserland, Oostenrijk, Zweden, Belgi, Tsjechi, Slowakije en Sloveni worden verwacht. Tevens zal de gehele Olympische selectie van het Chinese kano slalom team met 13 topsporters aanwezig zijn! China organiseert de Olympische Zomer Spelen 2008 in Beijing. Na 3 mooie dagen zal het openingsweekend zondag rond 18:00 uur ten einde lopen, waarna we ons kunnen op maken voor een mooie tijd waarin we ook jou graag ontvangen op de wildwaterbaan en FlowRiders!

Prijzen:
Wil je een dag of het hele weekend aanwezig zijn dan is dat uiteraard mogelijk. Er zijn dagtickets te krijgen of een passe-partout voor het hele weekend. De dagtickets op zaterdag en de passe-partout kan je boeken via www.ticketservice.nl. Overige tickets kan je vanaf vrijdag 20 oktober bij de kassa bij DWD kopen. Zie hieronder de prijzen:
Vrijdag 20 oktober 2006:

-Voorrondes NK Kano Slalom en NK Kano Freestyle 4,00 (Kinderen onder de 12 jaar zijn gratis!)
-Feestavond Caz 7,50

Zaterdag 21 oktober 2006:

Dagpas (Finales NK, officile openingshandeling door Tobias Walraven en optreden Blf)
-Vanaf 12 jaar: 27,50*
-Onder de 12 jaar: 15,00*
* Te koop via Ticketservice (exclusief reserveringskosten)

Zondag 22 oktober 2006:
Dutch Open Canoe Slalom 6,00 (Kinderen onder de 12 jaar zijn gratis!)

Passe-partout (3 dagen toegang tot alle activiteiten)
-Vanaf 12 jaar: 35,00*
-Onder de 12 jaar: 15,00*
* Te koop via Ticketservice (exclusief reserveringskosten)

Verkooppunten:
Kassa DWD (vanaf vrijdag 20 oktober te koop):
-Voorrondes NK Kano Slalom en NK Kano Freestyle vrijdag 20 oktober 2006
-Feestavond vrijdag 20 oktober 2006
-Dutch Open Canoe Slalom zondag 22 oktober 2006

Ticketservice:
-Dagpas zaterdag 21 oktober 2006
-Passe-partout

U kan als NKB-lid een korting krijgen op het normale tarief van ? 30,- per ticket. U betaald slechts ? 22,50 (incl. 6% BTW) per ticket. Mail de webmaster voor het formulier.
Voor meer informatie bezoek www.dwd.nl

Bron: Nieuwsbrief Dutch Water Dreams