Weekend Zeevaren Texel 2006

In september gaan we twee dagen kanovaren rond Texel. De maximale grootte van de groep kan uit acht personen bestaan. Volgorde van aanmelding wordt aangehouden bij toewijzing van deelname. Het vindt plaats onder begeleiding van een ervaren gids. Ervaring op groot water, wildwater en brandingvaren is vereist. Anders vooraf oefening op een grote rivier met grote golven van de schepen. De lage steun moet men beheersen. Ook moet de redding op groot water deze zomer nog een keer in het zwembad van Vorden worden geoefend. Er wordt op zaterdag 16 september vanaf Den Helder vertrokken. Er wordt overnacht op Texel. Op zondag weer om 14.00 uur terug bij Harderwijk. Welke uitrusting vereist is, wordt te zijner tijd aangegeven. Zeekano?s kunnen voor ? 15,- bij de gids worden gehuurd.

Tochtgegevens:

Datum: 16 en 17 september
Vertrek: 16 september 7.30 uur
Kosten: ?40,- per persoon voor de gids, mits de groep uit 8 personen bestaat. Reiskosten worden met elkaar gedeeld naar ruim de brandstofkosten van de chauffeurs. Verder ??n overnachting op een camping.
Opgave: Bij Henk Groeneveld
0575 528157 of l.groeneveld7@chello.nl