Extra tocht

Beste NJORD leden,

Komende donderdagavond willen we een extra tocht inlassen. We varen van Zutpthen naar Deventer over de IJSSEL. Voor de TEXEL gangers een must, voor wie gewoon een tochtje wil varen en redelijk goed in zijn boot zit, een buitenkansje. De afstand is circa 14 KM en daarmee ook geschikt voor de wat beter varende kinderen die bij het kanopolovaren goed in de boot zitten (balanceren). Dit is nodig omdat wanneer er een rijnaak langs trekt er wel redelijke golven ontstaan waarbij je in je boot moet kunnen blijven zitten. Als er uitvallers dreigen kunnen die bij het oude Veer in Gorssel er uit (9 km)

We vertrekken vanuit Lochem rond 18:00 uur en vertrekken circa 19:00 uit Zutphen komen naar verwachting om 21:30 in Zutphen aan. Auto’s ophalen en terras dus laat 23/24 uur) terug; Ervaring leert dat we na het kanovaren wel eens een terrasje willen pikken. Het weer lijkt geweldig te worden.

Graag aanmelden uiterlijk woensdagavond per E-mail/telefoon of je mee wilt onder opgave van het aantal personen.
Vaarleiding; Eric van Capelleveen
Kosten: 3 euro