Veluwerally 2006

Ook dit jaar willen we als vereniging deelnemen aan de 29e Veluwe Rally. We hopen voldoende deelnemers te hebben voor de C-10 en misschien slepen we weer de trofee voor de meeste deelnemers in de wacht. Inschrijving voor de C-10 staat voor iedereen open, ervaren of minder ervaren, het maakt niet uit. We moeten er wel rekening mee houden, dat er voor de C-10 voldoende ?sterke?mensen meegaan. Het is natuurlijk ook voor de kinderen leuk om met zo?n grote boot op de IJssel te varen, hun vader of moeder zijn dan wel nodig om de mindere krachten te compenseren. Ga je in een eigen kajak en heb je nog nooit op de IJssel gevaren, dan moet je wel aan de oefentocht hebben deelgenomen.

Op de website www.veluwerally.nl is de bijgaande informatie te vinden.

De VELUWE RALLY is een van de grootste kano-evenementen in Nederland. De tocht wordt georganiseerd door Gewest Oost van de NKB, onder de vlag van de ICF. Deze prestatietocht is bedoeld voor iedere ervaren kanovaarder. De oudste deel-nemer is inmiddels 80 jaar! Wanneer je jonger bent dat 14 kun je de tocht onder begeleiding van iemand van minimaal 18 jaar varen.

De Veluwerally wordt elk jaar gehouden op de laatste zondag van september.

De tocht voert stroomafwaarts over de IJssel van Giesbeek naar Zutphen (ca. 35 kilometer), Deventer (ca. 50 kilometer) of Kampen (ca. 100 kilometer).
Ook dit jaar starten we weer vanaf het Meentse strand van het recreatiegebied Rhederlaag en bij de Deventer Kano Vereniging in Deventer.

VAARSCHEMA OP ZONDAG

Starttijden Rhederlaag
07.30 uur 100 km-vaarders, naar Kampen
08.00 uur 50 km-vaarders, naar Deventer
08.30 uur 35 km-vaarders, naar Zutphen
09.00 uur Sluiting van de start.

KOSTEN

Het inschrijfgeld bedraagt ? 9,50 p.p. Leden van de NKB betalen ? 7,50 p.p. Inschrijven via de vereniging geeft recht op 10% korting. Inschrijvingen na 11 september (datum girobijschrijving) kosten ? 2,- p.p. extra. Er vindt geen restitutie plaats indien het evenement door overmacht wordt afgelast.

PRIJZEN

Elke succesvolle deelnemer ontvangt een medaille. De verenigingen met de meeste succesvolle vaarders op een afstand krijgen een herinnering.
AANSPRAKELIJKHEID EN REGLEMENT
Deelnemers dienen zich aan het verstrekte reglement te houden. Het dragen van een zwemvest is verplicht. De organisatie kan niet aansprakelijk gesteld worden voor diefstal en/of vernieling van persoonlijke eigendommen. Iedereen neemt deel voor eigen risico en is zelf verantwoordelijke voor het nakomen van de vaarreglementen.

We zoeken vrijwilligers die bereid zijn deelnemers naar Giesbeek te brengen en/of op het eindpunt weer op te halen. Meld je aan, we zijn je heel dankbaar, vraag maar na aan de lieve dames, die ons vorig jaar hebben gereden.

Alle gegevens op een rij:

Tocht: Veluwe Rally
Dag: Zondag 24 september 2006
Vertrek: 6.00 u botenhuis
Terug: ? 19.00 u
Kosten: ? 7,50 na 4 september ? 9,50
Kosten vervoer: ? 4,00
Sluiting inschrijving: 19 september opgave voor 4 september geeft ? 2,00 voordeel
Vaarpunten: 25
Aanmelden bij: Hans Maarse
tel. 0573-253242 jhm-maarse@hetnet.nl

Bij inschrijving heb ik de volgende gegevens nodig:
1. je naam
2. eigen boot / Njord boot / C-10
3. welke afstand wil je varen? (C-10 is 50 km)
4. kun je personen vervoeren? ja/nee
5. kun je boten vervoeren? ja/nee
6. Ik heb ook je NKB-nummer nodig.