Weekend Friesland 2006

In oktober staat een Friesland weekend op het programma. Voor de liefhebbers van een herfsttocht zoeken wij sfeer van de trekvaart uit de 17e eeuw op. Van het uitgebreide netwerk van trekvaarten, nemen wij de verbinding tussen Workum en Bolsward als uitgangspunt. Vanuit Parrega kunnen zowel een tocht naar Workum als naar Bolsward worden gemaakt. Afhankelijk van het weer en de samenstelling van de groep maken wij er een trektocht met ruimte voor cultuur-historische elementen van. Zoals gebruikelijk zoeken wij onderweg een campeerplek.

Gegevens over de tocht

Datum: zaterdag 14 oktober / zondag 15 oktober
Boten laden: 8.00 uur
Thuiskomst: 19.00 uur
Vaarafstand: ca. 20 km per tocht afhankelijk weer en groep
Vaarpunten: 25 per tocht
Vervoerskosten: 7 euro
Vaarleider: Bart van Alten
Aanmelden: uiterlijk 1 oktober
tel 0573 ? 421000 / famvanalten@hetnet.nl