Uitslag Fotowedstrijd Pinksterkamp

Tijdens het Pinksterkamp is niet alleen op top-niveau jeudegebouled, maar heeft menigeen zijn creativiteit uitgeleefd in het maken van foto’s. Niet minder dan 4 foto’s zijn ingeleverd, waarvan 2 op het verkeerde adres en 2 na de sluitingsdatum. Overigens kwamen alle foto’s van dezelfde familie. Hoewel er fantastische prijzen beschikbaar waren in de categorie?n kinderen, volwassenen en senioren kunnen die dit jaar dus helaas niet worden uitgereikt. Buiten mededing zijn door de jury toch twee foto’s onderscheiden met een eervolle vermelding, voorstellende respectievelijk de Njord vlag en twee eenden. Twee foto’s worden vermeld vanwege nog onontgonnen, maar vermeende talenten van de makers, voorstellende een voetballer en kano?rs in de bush. Volgend jaar zal deze spannende wedstrijd wellicht een vervolg krijgen.