Pinksterkamp 2006

Pinksterweekend

Het Pinksterkamp staat dit jaar gepland aan het natuurgebied van de Nieuwkoopse plassen. We waren hier al eens eerder, maar dat is zo lang geleden en het is er zo mooi varen dat hernieuwde kennismaking op zijn plaats lijkt. We kamperen bij Kampeerhoeve Koole, Hogedijk 6, 2431 AA Noorden, 0172-408206. De camping is direkt aan het water gelegen, dus geen gependel met boten. Er is een speeltuin, er zijn fietsen te huur en er is nog vee op de boerderij. Voor een routebeschrijving en meer gedetailleerde informatie, kijk op hun website www.kampeerhoevekoole.nl

De kampeerkosten per nacht zijn:

volw. 4,60
kind 4 t/m 11jr. 2,95
kind 0 t/m 3 jr. gratis
caravan/bungalowtent/camper 5,60
auto 1,40
kleine tent 2,10
electra 2,15

Uiteraard hopen we weer op een heel gezellig weekend. Het zal me benieuwen op we het record van vorig jaar (meer dan 50 man) dit jaar zullen verbreken…

Tochtgegevens

datum: Zaterdag 3 juni t/m maandag 5 juni.
Op vrijdagmiddag kun je na 14.00 uur terecht.
boten laden: Wil je je boot op de trailer laten vervoeren, kom dan zelf (of regel iemand) op woensdagavond 31 mei tussen 19.30 en 20.00 naar het botenhuis.
vervoerskosten: Voor vervoer van de boot op de trailer 2,50 euro.
vaarafstand: Alle 3 de dagen zal er een tocht gepland worden tussen de 15 en 20 km. En daarnaast zal er een kortere tocht met meer speelruimte zijn voor de kinderen.
vaarleiding: Deze zal in handen zijn van Bart van Alten, Gabrielle Kers en Yvonne Both
aanmelden: Bij Gabrielle: tel.nr. 0573-257199 of mail kers30@hotmail.com.
Uiterlijk woensdag 24 mei (de dag voor Hemelvaart) i.v.m. de camping.

Brandingvaren op 2e pinksterdag

Net als vorig jaar tijdens het pinksterkamp willen we ook dit jaar vanuit de PWBZ een dagje brandingvaren aanbieden. We gaan dan (mits windkracht en windrichting voor acceptabele golven zorgen) naar Scheveningen starand toe om aldaar een paar uur branding te varen.

Geschikt voor beginners ?n gevorderden. We leren je door de golven heen te klieven en daarna te surfen als volleerde kanosurfers. We doen dat met de meegenomen WW boten en gezien de verwachte temperatuur van het zeewater in een wetsuite (surfpak). Vanuit de vereniging nemen we een aantal pakken, reddingsvesten en helmen mee. Heb je zelf een pak neem dat dan mee.

We beslissen op de avond van de 1e pinksterdag of we gaan (weer/wind). Wil je alleen maar kijken en er een stranddagje van maken dan kan dat natuurlijk ook. Neem dat een strandtentje en/of vlieger mee.

Vorig jaar waren er in Schoorl ook al een groot aantal jeugdleden van de partij. We hopen ook op hun komst. Opgeven/Inlichtingen bij Eric van Capelleveen ECA@TG.NL of 0653.260109.