Waalclinic 2006

Waalclinic ->> 17 & 18 Juni

De NKB-kajakinstructeurs Binnenwater van Gewest Oost organiseren nu alweer voor de zesde keer een instructieweekend op de Waal. In dit weekend krijg je les in de specifieke technieken die horen bij het varen op grote rivieren en groot open water. Het weekend is bedoeld voor zowel beginners als mensen die al eerder op grote rivieren hebben gevaren. Het is altijd weer een heel leuk weekend.
Ook dit jaar kamperen we weer op camping Waalstrand te Gendt. We kunnen vrijdagavond al vertrekken. Zaterdagmorgen kan natuurlijk ook, maar dan moet je vroeg uit bed. We zullen waarschijnlijk gezamenlijk eten koken.

Geef je zo snel mogelijk op, dat geeft de organisatoren meer voorbereidingstijd.

Informatie: Nico 0317-424833 of nmiddelkoop@planet.nl of bij je club