Teva Kajak Beach dag 2006

Vorig jaar vond er, na een tussenpose van 4 jaar weer een Teva Kajak Beach dag plaats. Deze werd met veel deelnemers en bezoekers gehouden op het strand van Hoek van Holland.
Na het grote succes van vorig jaar is de Teva Kajak Beach dag dit jaar terug en wel op het strand van Scheveningen, nabij het havenhoofd. Zaterdag 20 mei staat vanaf 11:00 uur in het teken van een actief en recreatief event voor zowel de kajakker in hart en nieren als dagjesmensen.

Diverse partijen waaronder; Outdoor Valley, Teva, Zwalker Kanosport, Kanoshop.nl, Vloed Kanosport, Nederlandse Kanobond en de Toeristische Kanobond Nederland zijn al weer druk bezig om er weer een mooie dag van te maken. Ook dit jaar zal om 13:00 uur het publiek verrast worden door het Teva Skydive team, die met parachutisten zullen landen op het strand!

Veel gezelligheid en FUN
Wat deze dag speciaal maakt is dat er voor iedereen van alles te doen en te zien is. Er zijn diverse unieke demonstraties en wedstrijden, waaronder de Teva Dutch Playboat CUP voor de liefhebbers van het freestylen.
Om kennis te maken met het kajakken kan er deelgenomen worden aan clinics in diverse disciplines. Zoals zeekajakken, brandingkajakken, brandingraften en C1-varen. Ook zijn er diverse clinics voor de meer ervaren kajakker. Vanaf 12 jaar kan hier aan deelgenomen worden. Alle activiteiten worden door zeer geoefende instructeurs en kajakkers begeleid.
Tevens kunnen er boten getest worden van Wave Sport, Fluid, Riot, Liquid Logic, Eskimo, DAG, Mega, Wildeness Systems, Mainstream, P&H en rafts van River People Stuff.

Een kajakmarkt maakt het mogelijk om zowel nieuwe als 2e hands producten aan te schaffen gerelateerd aan de kano-en strandsport.

Verder zal Red Bull zorgen voor de nodige muziek om de dit unieke evenement tot een echt feest te maken. Naast alle wateractiviteiten kan de hoogtevrees getrotseerd worden op de mobiele klimwand, is er een beachvolleybalveld, kitesurf demonstraties, een springkussen voor de kleintjes en kan er gevliegerd worden.

Speciale website met alle info, de laatste nieuwtjes en inschrijfmogelijkheid voor clinics en wedstrijden:

WWW.BRANDINGKAJAKKEN.NL

Voor meer informatie algemeen: e-mail info@brandingkajakken.nl

Contact met:

Wendy 06-24714742 of wendy@kanoshop.nl
Peter 06-51250260 of peterhollebrand@outdoorvalley.nl

Artikel uit Bergschenhoek 2006-04-26