Opendag 2006

Op 29 april hield Njord haar open dag. ?s Ochtends mochten we ons profileren met een standje op de markt in Lochem. Onze stand was ook onderdeel van de spelletjes tour die kinderen langs de stands konden maken. Bij ons heette het spelletje heel toepasselijk ?in de boot nemen?. Waarbij in het miniatuur kon worden gevaren. ?s Middags hielden we open huis. De weerprofeten voorspelden niet veel goeds voor deze dag. Dat viel eigenlijk best mee. Alleen in de ochtend een grote bui op onze stand.
Bij de stand was het druk, met name door het spelletje dat de kinderen kwamen doen. Maar er waren ook veel ge?nteresseerden die wat meer van onze club en het kano?n wilden weten. Vooral voor de kanocursus was veel interesse.
?s Middags had een grote club Njordleden zich opgemaakt om alle belangstellenden te ontvangen. En die kwamen al snel binnen druppelen. Sinds vorig jaar hebben we een grote en een kleine glijgoot. Vooral bij de kinderen waren die erg in trek. Eerst werd de kleine glijgoot geprobeerd, dat was al spannend, maar toen die uiteindelijk een makkie bleek, wilden een aantal kinderen wel van de hoge glijgoot. De ouders waagden zich niet aan de glijgoot, maar maakten wel een proefvaartje in de kayak of canadees. De ouders die dachten even met hun kinderen een kijkje te kunnen nemen kwamen bedrogen uit. De kinderen waren haast de kano niet meer uit te krijgen. Twee haalden zelfs een nat pak. Maar dat was geen punt voor hen. Van de kanoclub kregen ze een wetsuit aan en vrolijk gingen ze weer met de kano te water.

Voor de kanocursus was veel interesse, helaas bleek bij een aantal mensen het tijdstip van de cursus niet goed uit te komen. Hen adviseren wij nog contact op te nemen. Er wordt gekeken of het mogelijk is een alternatief voor hen op te stellen.

Alle bezoekers bedankt voor het bezoekje en we hopen jullie vaker te zien. Alle leden die op deze dag bij zijn gesprongen, bedankt voor de hulp.