Hohenlimburg Mei 2006

WW baan Hohenlimburg (nabij Dordmundt/Hagen)

Vorig jaar bezochten we de WW baan in HohenLimburg, aan de oostkant van het Ruhrgebiet ook al. Toen was het fantastisch weer, waren we op een maandag in de herfstvakantie en genoten we ook van de Nederlandse selectie die daar aan het oefenen waren. Hans Maarse liet zien dat je als nieuwkomer ook plezier kan hebben. Zondag 28 mei gaan we er weer voor. Zorg dat je erbij bent, het is genieten.

De WW baan kent vele gradaties, Er is WW3-4 voor de ervaren vaarders maar ook WW1-2 voor de beginners. Je kunt er oefene met traverseren , insteken in een golf, in een wals spelen, passages nemen, om rotsblokken heen manouvreren enz. We hebben voor de liefhebbers een video/DVD van ons bezoek van vorig jaar beschikbaar. We tonen die op de open dag dit jaar. Wil je meer weten over de WW baan Hohenlimburg kijk dan op : http://home.hccnet.nl/bert.de.bakker/hlimburg.htm of http://www.kanu-club-hohenlimburg.de/N_Information.html

Vaarleider en opgeven bij Eric van Capelleveen
0653260109 of ECA@TG.NL
Vertrek Lochem 07:30;
Terug circa 18:30 uur;
We varen circa 5-6 uur met de nodige pauzes.
Vervoerskosten 😕 9,00;
Aanmelden uiterlijk vrijdagavond 26 mei
Wetsuite en warme kleding verplicht