Doedag 2006

Op 1 april was het weer zover. Njord had weer veel te doen op haar doedag. Ieder voorjaar worden de kano?s weer uitgeklopt en uitgezogen. De kantine krijgt een voorjaarsschoonmaak. Het botenhuis wordt weer uitgeveegd. De kanosteigers weer schoongemaakt. Struiken en bomen worden gesnoeid. Het vele blad op het terrein bijeengeveegd en dan zijn er nog allerlei klusjes te doen.

Door de grote opkomst van ruim 20 personen kon er veel werk worden verzet. De verenigings kano?s werden nagekeken en of ze allemaal een goed drijfvermogen hadden. Spatzeilen werden bij de juiste kano?s gezocht. Lampen en het hekwerk werden gerepareerd en de stelling van de glijgoot kreeg een heus plateau aangemeten. Het weer werkte niet helemaal mee. In de ochtend nogal wat regen, wat de ploeg die het plateau aanbracht noopte tot het aanbrengen van een afdak van zeil. Gelukkig was het tijdens de lunch mooi weer en konden we genieten van de zon en een heerlijk tomaten soepje (lekker moeder) met ballen.

Fantastisch dat zoveel leden een stuk van hun zaterdag vrij hebben gemaakt voor de vereniging. Het clubgebouw en het terrein ligt er weer spic en span bij.