Kanopolo tegen de Clan 2006

Een vriendschappelijk kanopotje tussen Njord en De Clan.

Vorig jaar heeft Njord weer werk gemaakt van het opzetten van een kanopolo team. Langzaamaan begint dit team wat meer vorm te krijgen. De meeste spelers zijn nog erg jong, maar je kunt maar niet jong genoeg beginnen.
Vorig jaar hadden we al kennis gemaakt met De Clan uit Warnsveld. Een kanopolo ploeg die al jaren actief is en regelmatig toernooitjes afgaat. Voor Njord is het wel prettig zo?n ?sparringpartner? in de buurt te hebben. Kunnen we nu en dan ook eens een potje tegen spelen. Het niveau van De Clan is nog wel een stuk hoger, maar dat deert ons niet.
Op 5 maart gingen een aantal van onze jongelingen, Bart en Nicole Kers, Gijs-Jan en Diederik Groeneveld, en Jesse Sterne, in het zwembad De Beemd de strijd aan tegen De Clan. Gelukkig kregen ze nog steun van twee volwassenen, Wim en Leo.
Het werd niettemin een gemoedelijk partijtje wat door De Clan met 10-2 werd gewonnen. De beide teams werden daarna nog even gemixed, wat de krachten beter verdeelde.
De jongens en meisjes van De Clan konden zich weer even lekker uitleven en voor ons van Njord was het gewoon leuk en leerzaam om het eens wat serieuzer te doen. Natuurlijk werd het allemaal ook nog op plaatjes vastgelegd, zie daarvoor het fotoboek.