Persbericht: Kanomarkt en opruiming bij Outdoor Valley

Op zondag 26 maart 2006 opent Outdoor Valley en Kanoshop het nieuwe kano, kajak en buitensport seizoen te Bergschenhoek met o.a. een kanomarkt voor particulieren verkoop van 2e handskano?s en kajaks. De opening van het seizoen start zondag om 12.00 uur en eindigt om 17.30 uur. De seizoensopening van Kanoshop/Outdoor Valley is sterkt gericht op de kanosport. Maar naast de vele kanosport activiteiten zijn er diverse andere activiteiten zoals klimmen, een spectaculaire via ferrata, mountainbiken, een recreatie adventure run en een survival avonturenparcours.

Kanoshop Outdoor Valley is volledig verbouwd en zal, ondanks dat de winkel geen dag gesloten is tijdens de verbouwingen, deze dag officieel worden heropenend. Gedurende de dag is er volop gezelligheid, muziek, eten en drinken en valt er van alles te doen, te bekijken en te kopen. De gehele nieuwe 2006 collectie is aanwezig en er zijn verschillende clinics en demonstraties. Tevens kan worden testgevaren in alle soorten kano?s en kajaks.

Tijdens de seizoensopening vindt ook de eerste van vijf Dutch Water Dreams Playboat Cup wedstrijden plaats en zal er een poging worden ondernomen om in het Guinness Book of Records te komen. Dit is niet alleen leuk om te doen, maar ook om naar te kijken.

Voor meer informatie over de seizoensopening of inschrijvingen, kijk op www.outdoorvalley.nl en klik door naar ?seizoensopening?. Informatie over de kanoshop, zie www.kanoshop.nl

Noot voor de redactie:
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Outdoor Valley:
Paul v Boerdonk, telefoonnummer 010-5221380

Artikel uit Bergschenhoek 2006-02-14