Dinkel 2006

Dit jaar staat de Dinkel weer op het programma. De vorige keer was deze tocht een groot succes. De Dinkel is een meanderend riviertje. Afhankelijk van de waterstand is het snel stromend, of iets minder stromend. Ze laten hier de natuur nog z?n gang gaan, je kunt dus omgewaaide takken en bomen tegenkomen. Het wordt dan uit- stappen, of er toch over of langs zien te komen. Jullie lezen het al, een tocht voor de jonge en oudere avonturiers onder ons. Het is wel fijn om enige bochtentechniek onder de knie te hebben. Het is aan te bevelen om een wetsuit aan te trekken, als je die hebt. (de vereniging heeft ook enkele pakken)
Voor het bevaren van de Dinkel heb je een ontheffing nodig. Deze ontheffing wordt door de vaarleider aangevraagd. Houd de sluitingsdatum voor het opgeven dus goed in de gaten. Na deze datum kun je in principe niet meer mee.

Gegevens over de tocht.

Datum: zaterdag 25 maart
Boten laden: 08.00 uur
Thuiskomst: ca. 17.00 uur
Vaarafstand: 15 km
Vaarpunten: 25 punten
Vervoerskosten: ? 3,00
Vaarleiding: Lidy Groeneveld
Aanmelden: tot, let op, 19 maart bij Lidy Groeneveld,
alleen telefonisch 0575-528157.