Jeugdweekend 2005

NAGENIETEN VAN HET JEUGDWEEKEND

Ik zag enthousiaste gezichten, tijdens de actie ?Houdt de Berkel schoon?.
Ik zag verbaasde gezichten, bij het kijken naar de berg afval, opgevist uit de Berkel.
Ik zag smulgezichten, tijdens het pannenkoeken eten.
Ik zag vrolijke gezichten, tijdens de disco.
Ik zag slaperige gezichten uit de tenten en kantine komen.
Ik zag verhitte gezichten boven de vuurkorf, tijdens het broodjes bakken.
Ik zag ?kick?-gezichten, bij het plonsen van de glijgoot.
Ik zag tevreden gezichten, na een fijn weekend weer naar huis gaan.
Ik zag, dat jullie er met elkaar een leuk en geslaagd weekend van gemaakt hebben.

Bart, Daphne, Diederik, Elles, Evelien, Freya, Gijs-Jan, Guido, Jesse, Kim, Koen, Liset, Marijn, Merel, Mirthe, Nicole, Pim, Renske, Rick, Sangita, Sanne, Sem, Silke, Sven, Tobias, Walter en Wessel.

Bedankt, dat ik hiervan kan nagenieten. Lidy.

Hoi, ik vond het leuk om met het jeugdweekend te varen. Omdat ik het wel leuk vont, dat je wat rommel uit de Berkel kon halen. En je kreeg eten, pannenkoek) en je kon blijven slapen in je eigen tentje. En ?s avonds hebben we nog de disco gehad en je kon daar ook salsa dansen. En je kreeg op het laatst nog een boek over het waterschap en er zat een pen bij en rugzak en een spons.

Nicole.

Het Jeugdweekend van Njord: Een tochtje ?Houdt de Berkel schoon?, lekker weer, pannenkoeken eten, een disco in het clubhuis, ?s nachts slapen in tentjes (al sliep ik in het clubhuis), ?s ochtends je eigen broodje bakken en voor de vrijwilligers nog een duik van de glijgoot. Ik heb een hoop vrolijke gezichten gezien en het is volgens mij een geslaagd weekend geweest.

Guido.

Ik heb rommel opgeruimd.
Ik heb met Marijn kastanjes gegooid.
Ik heb met een stok met vuur rondjes gedraaid.

Van Diederik.

We hebben de Berkel schoongemaakt dat was mijn idee. Het Jeugdjournaal kwam niet, maar ik stond wel in de krant. Ik heb een vis dobber gevonden. En in heb geslapen met Tobias in onze tent.

Van Gijs-Jan