Mijerij 2005

Het was zondag 12 september. Half acht ging de wekker al want we gingen een ?tochtje? maken met de kano. Half negen zaten we met een duffe kop in de auto richting Lochem. Voordat we naar Brabant gingen, moesten we eerst nog even Teuni (en haar kano) ophalen in Lochem. Nadat dit gebeurt, was gingen over allerlei binnenweggetjes naar Doesburg en daar gingen we de snelweg op. Het was een aardig eindje rijden dus na een uurtje kwamen wij op de plaats van bestemming aan. Dit was ongeveer 3 meter buiten Nijnsel. Daar kwamen we de rest van de club tegen die op een camping in de buurt hadden gestaan. Toen we na een half uurtje de kano?s afladen hadden en wat gedronken te hebben, gingen we kano?n op de Dommel. Er was zo?n 14 man aanwezig. De tocht was ongeveer twaalf kilometer lang. Na zo?n twee kilometer varen kwamen we een stuw tegen. In die stuw zat een gootje waar we doorheengingen. Onderweg hebben we nog gegeten in een weiland. Bepaalde personen zijn door bepaalde redenen een klein beetje (heel erg) nog nat geworden. Maar dat viel wel weer mee. Na de twaalf kilometer afgelegd te hebben kwamen we bij een brug aan en jawel, daar was het eind van de tocht.
Hier gingen de kano?s uit het water en werden schoongemaakt door de ene helft van de groep, terwijl de andere helft de auto?s op ging halen. Het was een erg mooie dag met een mooie omgeving dus wij hebben erg genoten van de tocht.