Euregio Kanorally

Wij ontvingen als Njord een uitnodiging externe activiteit: de Euregio Kanorally:
Hierbij nodigen we jullie uit om mee te doen aan de 10e Euregio Kanorally op 24 en 25 mei 2014. Dit keer heb je de keuze uit drie routes rondom Nordhorn een Duits stadje direct aan de grens met Nederland. Nordhorn ligt aan de A1, de weg van Amsterdam naar Berlijn en is dus goed toegankelijk. Eén van de routes voert ons van Almelo naar Nordhorn en is de route die we nu al 10 jaar varen.
Waarom zou je mee doen? Het Twents Duitse landschap, is een on Nederlands zacht glooiend landschap met kabbelende beekjes en oude kanalen. Een onbekende schoonheid voor menig kanoër. Een andere reden is dat de afgelopen tien jaar mensen uit alle windstreken hebben meegedaan, mensen uit Parijs, Hanove, Osnabrück, Nordhorn, Almelo, Haarlem, Leeuwarden, Antwerpen, Hardenberg, Zwolle, Utrecht, etc. En om eerst gezamenlijk een tocht te varen om vervolgens met dit gemêleerde gezelschap een bbq te beleven is een onvergetelijke gebeurtenis.
Daarom wil ik jullie nogmaals van harte uitnodigen. Ondanks de crisis kennen we jullie nog veel aanbieden, mede namens onze sponsor Lucas Duiksport (http://www.lucasdivestore.com/nl/)
Alle informatie over de Euregio Kanorally  kun je vinden op www.euregiokanorally.eu,
Tot ziens op het water!