Kastelse Netentocht – Kayak Klub Belgie uitnodiging

Kastelse Nete tocht 3/4 augustus 2013

Sinds jaren organiseren wij onze tochten door de vallei van de kleine Nete. Een vallei die een prachtige natuur en zuiver water garandeert. Wandelaars, fietsers en natuurlijk ook kayakvaarders worden door haar charmes aangesproken. Niet voor niets heeft het Vlaamse Gewest de vallei van de Kleine Nete uitgeroepen tot een landschappelijk voorbeeld, voor al de waterlopen van het Vlaamse land. Het is onze bedoeling u te vergasten op een kano- of kayaktocht die door natuurreservaten, en geklasseerde landschappen loopt, door bossen, langs velden en weiden, langs een pretpark, historische gebouwen en monumenten, maar vooral u een weekend te laten genieten van de  schoonheid van de Kempen.

VERBLIJFSMOGELIJKHEDEN
Gedurende het ganse weekend zal de Kastelse Kayak Klub, in de buurt van het clubhuis voor een weide zorgen waarop gratis gekampeerd kan worden. Mensen die langer in Kasterlee wensen te verblijven kunnen eventueel terecht op camping «de Putten» of in een van de talrijke hotels in onze gemeente.
De deelname aan de tochten is gratis. Logboekjes kunnen eveneens afgestempeld worden.

Voor alle info zie de bijlage.