Facelift Botenhuis 2013

Facelift Botenhuis 2013

Foto’s op http://www.lkv-njord.nl/fotoboek.php?id=160 

De afgelopen weken is onder bezielende regie van Gabriëlle gewerkt aan een gedaanteverwisseling van ons botenhuis. De entree werd aangepakt. Een schuifwand verscheen, De hal werd geschilderd en er verscheen een ordentelijke schappenwand. In de kantine verscheen eerst een houten wand, daarna kwamen er fleurige rolgordijnen en de forwand wordt vernieuwd. Tussentijds wist Johan het toilet geheel te renoveren en ontstond een fris, representatief botenhuis. Binnenkort helpen leerlingen van het Staringcollege ons nog met het verven van de buitenkant van het gebouw. Resteert het opknappen van het dakleer, maar dat is meer voor de zomermaanden. Berend wist de kleine tafeltjes om te dopen in mooie brede praattafels.

Alle vrijwilligers zoals Anne, Hans, Berend, Johan, Jannie, Gabriëlle e.a. (ik vergeet vast iemand) hartelijk dank voor deze opfrisbeurt. Ik weet nu waar het werkwoord opleuken vandaan komt.